3 Sistemes 3D per Smartphones

Avui vull dedicar aquest post a Betes&Clicks, un bloc català dedicat a “Desenredar la Xarxa”, és a dir, a explicar de forma senzilla i sense complicacions de que van totes aquestes eines, programes, webs, etc del que s’anomena web 2.0. Jo no ho faig tant bé com ella (Anna Codina), però intentaré donar a conéixer de forma breu 3 sistemes 3D per Smartphones que resumeixen 3 formes diferents de veure imatges estereoscòpiques a través dels moderns telèfons intel.ligents. Cal destacar que dos d’aquests sistemes són dues patents espanyoles que es mereixen un reconeixament per les seves aportacions innovadores a nivell mundial, independenment del seu futur que no sempre depèn de la seva originalitat sinó d’altres factors que malauradament no sempre són fàcils de controlar.

1.- El primer sistema és un Plug-and-play per iPhone anomenat Sthreeam.

Sthreeam - Capture 3D photo and video from your iPhone

És un enginyós i ben acabat producte dissenyat per Engineea, una start-up de Pamplona (Spain), que busca inversors a través de la xarxa 2.0 Fund & Follow Creativity (com no podia ser d’altra manera). Tenen diferents models i tindran diferents preus segons el model d’iPhone, però llegint i escoltant la pàgina Sthreeam – Capture 3D photo and video from your iPhone on expliquen les seves virtuts i facilitats d’ús, no tant sols converteix un iPhone normal en un iPhone 3D, sinó que no hi ha cap dubte de que si reuneixen els 50.000€ que necessiten per comercialitzar-lo, serà tot un èxit.

2.- El segon sistema és un Visor Estereoscòpic, anomenat TOYin3D.

TOYin3D

És un senzill sistema amb dues lents, que s’acopla a qualsevol model d’Smartphone, permetent visualitzar qualsevol contingut en 3D mentre sigui en format side by side. És un producte dissenyat i patentat per Estado Latente S.L., una start-up espanyola que a la seva pàgina TOYin3D, no tant sols expliquen les seves característiques i funcionament, sinó que faciliten enllaços i accessos a descàrregues de vídeos 3D.

3.- El tercer sistema és una App per iPhones de Juicy Bits .

Juicy Bits App

És una enginyosa Aplicació que per 1,99$ t’ajuda a fer dues fotos amb un iPhone amb dos punts de vista diferents per tal de crear l’efecte 3D, i que posteriorment es poden editar, alinear, retallar, redimensionar i guardar en diferents formats 3D. Adicionalment es poden enviar per Twitter o a Facebook, i veure-les amb les tradicionals ulleres anàglifes o amb qualsevol altre sistema de visió 3D.

Quant a 3Dubreuil

Stereographer, Art Lover, 3D Trainer, 3D Consultant
Aquesta entrada s'ha publicat en Eines 3D, Mòbils 3D, Productes 3D, Video 3D i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 3 Sistemes 3D per Smartphones

  1. Retroenllaç: Betes i Clicks

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s