3 comentaris sobre l’Expo 3D

Aquesta setmana ha tingut lloc a Madrid l’Expo 3D, el primer certamen específic a nivell d’Espanya sobre l’estat de l’art de les Noves Tecnologies 3D i perspectives de futur del que ja s’està considerant com una de les tecnologies emergents amb xifres de creixement més elevades i que ja comencen a interessar a tots els inversors tecnològics. El certamen, organitzat per Cinevídeo Online i dirigit per Fernando Campos, es dividia en tres àrees 3D diferents: Conferències, Expositors i Projeccions. De la meva assistència a la majoria d’activitats d’aquest certamen, destacaria tres comentaris:

  1. Tot i ser el primer, tant el contingut de les conferències com el nivell dels seus ponents va complir amb el Programa previst i no va defraudar a un públic heterogeni i professional, procedent de diferents comunitats i representatiu de les diferents àrees d’aplicació de les noves Tecnologies 3D, no tan sols de les visuals (tant estereoscòpiques, com autoestereoscòpiques, com virtuals), sinó també en l’àmbit de les noves dimensions en el món de l’àudio. Representants de tots els àmbits tant de la recerca, com de la fabricació, producció, i distribució van ajudar durant quatre dies a tenir una visió general del futur d’aquest nou mercat emergent.
  2. Tant els Expositors com les Projeccions, encara que una mica reduïdes per ser el primer esdeveniment de la seva naturalesa, van ajudar a veure i conèixer de primera mà les empreses més representatives del sector i contemplar les pel.lícules més significatives del nou cinema anomenat d’immersió. Esperem que l’experiència d’aquest any serveixi per millorar les ajudes i les xifres d’assistència de l’Expo 3D de l’any que ve.
  3. Malgrat la meva opinió positiva i del meu optimisme respecte al pròxim esdeveniment, no deixa de ser sorprenent que un esdeveniment sobre Tecnologies Estereoscòpiques, no utilitzi aquestes tecnologies per a les seves presentacions ni per les seves comunicacions amb el públic en general. Però aquest problema no és només de l’Expo 3D. Altres esdeveniments semblants en altres països més avançats, tenen el mateix problema: encara hi ha moltes eines 3D per desenvolupar, és a dir molts Projectes 3D on invertir.

Resumint: un Esdeveniment 3D que cal repetir !

Quant a 3Dubreuil

Stereographer, Art Lover, 3D Trainer, 3D Consultant
Aquesta entrada s'ha publicat en Cinema 3D, Esdeveniments 3D, Serveis 3D i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s